De praktijk

locatie

Topvorm Fysiotherapie is een innovatieve vrijgevestigde praktijk waarbij het snel oplossen van uw pijnklachten en (sport)blessures centraal staat. Onze therapeuten zijn zeer gedreven en denken ook ‘out of the box’ om de beste behandelstrategieën (afgestemd op uw probleem) te bepalen. De praktijk heeft ervaring in het werken met (top)sporters en kan deze sneller dan gemiddeld van de pijnklachten en blessures afhelpen.

Onze visie

Wij zien het lichaam als één geheel. De spieren, botten, zenuwen, bloedvaten, banden, organen en dergelijke staan allemaal (in)direct met elkaar in verbinding en hebben invloed op elkaar. Door tijdens het onderzoek en behandeling rekening te houden met bovenstaande connecties en niet alleen te kijken naar de pijnlokatie, zullen de behandelresultaten sneller en effectiever zijn. Het is bijvoorbeeld heel goed mogelijk dat u wordt behandeld in uw rug, heup of bovenbeen voor een problematiek in de voet. Alle behandelingen zijn erop gericht om de herstelmogelijkheden van het lichaam te optimaliseren en vertraging van het herstel te voorkomen. Dit gebeurd zowel op de behandelbank als in de fitness.

Ons Kernpunten

  • Ervaring in begeleiding & behandelen van (top)sporters.
  • Verder kijken dan alleen de pijnlokatie & symptoombestrijding.
  • We hebben een goede basis van samenwerking/communicatie met andere specialisten zoals trainers, manueeltherapeuten, orthomanueelartsen, chiropractoren, podotherapeuten, dietisten, sportartsen etc.
  • Effectief en precieze aanpak.
  • Op maat gemaakte behandelprogramma’s afgestemd op persoonlijke doelen.
  • Snelle resultaten.
  • Blessure preventie.
  • Werken zonder wachtlijsten.

Professionele begeleiding

Ieder mens is uniek en ontvangt bij ons een op maat gemaakt behandelprogramma afgestemd op de persoonlijke wensen en doelen. Onze fysiotherapeuten gaan precies en effectief te werk. Bij Topvorm Fysiotherapie zijn wij niet alleen therapeuten maar ook een trainer/coach, inspirator en motivator die je stimuleert om lichaam en geest weer in balans te krijgen. Hierdoor is de behandeling effectief, bespaar je tijd en krijg je de persoonlijke aandacht die je verdient en bereik je het optimale resultaat.