Marc Remie

Fysiotherapeut

Al heel mijn leven ben ik bezig met sporten. Hierdoor heb ik kennis mogen maken met meerdere mooie sporten voordat ikverslingerd raakte aan de handboogsport. Vanaf mijn 15de tot mijn 22ste heb ik deel mogen uitmaken van, eerst Jong Oranje en later van het Nederlands senioren handboog team. Tijdens mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik ook mijn hoogste internationale prestaties behaald in de sport. Mede door mijn ervaringen met topsport ben ik geïnteresseerd geraakt in fysiotherapie.

Door slim te plannen en passie te hebben voor het vak, heb ik mijn opleiding in 2014 af kunnen ronden. Stoppen met leren binnen fysiotherapie zal ik nooit doen.

Doordat ik zelf ook weleens last had van een blessure, begrijp ik goed hoe groot de impact hiervan kan zijn voor (top)sporters.

Fysiotherapie gaat in mijn ogen verder dan alleen de behandelbank. Het is een totaalpakket van behandelingen op de behandelbank, trainen in een veilige omgeving tot uiteindelijk begeleiding terug de sportwereld in. Elk mens is uniek en elke blessure moet hierdoor ook op zichtzelf bekeken worden. Door te staan voor kwaliteit en te denken in oplossingen help ik mijn patiënten zo snel als mogelijk weer “op de been”.