“#Praat Mee!”

Topvorm Fysiotherapie is ook heel actief op Social Media waar we ook vaak updates doen in de vorm van foto’s, tips of leuke ‘weetjes.’

Volg ons op Twitter (@TopvormFysio) en deel uw ervaring, foto’s of ons berichten met de buitenwereld. Schrijf een berichtje met de hashtag #InTopvorm en laat iedereen weten waar u bent!

TwitterHashtag

Volg ons op Instagram (topvorm_fysiotherapie) en neem een kijkje bij ons ‘in de keuken.’ Hier posten wij vaak foto’s van onze activiteiten zowel op de praktijk als daarbuiten. Deel zelf ook uw ervaringen door een foto te posten en de hashtag #Topvorm te gebruiken. We zien graag uw ervaring(en) bij ons op de praktijk of daarbuiten.

InstaHashtag

Like ons op facebook en blijft op de hoogte van alle nieuws en nieuwtjes in de praktijk. Mocht u ons nieuws interessant vinden zien we ook graag dat het gedeeld wordt met iedereen. Iedereen moet weten hoe ze zo snel mogelijk weer in ‘Topvorm’ kunnen komen!

FBLike

Laat weten dat u bij ons op bezoek bent door een check-in te doen op facebook. We horen graag uw ervaringen en probeer altijd goede service aan onze klanten te bieden.

FBCheckin